.

.

Комплект осветление за Фотография PBKINKM, Състоящ 2x2 м Фотофон Муслиновые Фонове Софтбокс Светлинна Поставка Преносима Чанта за фото студио

Комплект осветление за Фотография PBKINKM, Състоящ 2x2 м Фотофон Муслиновые Фонове Софтбокс Светлинна Поставка

BGN 45.87

Наличност
Продуктът е наличен

Черно-бяло-зелен памук фон комплект е изработен от памучен плат, който абсорбира светлината и помага за премахване на размисъл.Отличен за студийни и портретных снимки.Здрава и гъвкава стоманена рама, която лесно се сгъва до малък по размер.Лек и лесен за настройка, тя се отразява и разпределя светлинния поток, добре разсейва светлината от всяко огнище или постоянно осветление.Осигуряване на жизнена среда за снимане на стоките.Компактен и лесен за инсталиране.Черно-бяло-зелен памук фон комплект е изработен от памучен плат, който абсорбира светлината и помага за премахване на размисъл.Отличен за студийни и портретных снимки.Здрава и гъвкава стоманена рама, която лесно се сгъва до малък по размер.Лек и лесен за настройка, тя се отразява и разпределя светлинния поток, добре разсейва светлината от всяко огнище или постоянно осветление.Осигуряване на жизнена среда за снимане на стоките.Компактен и лесен за инсталиране.Черно-бяло-зелен памук фон комплект е изработен от памучен плат, който абсорбира светлината и помага за премахване на размисъл.Отличен за студийни и портретных снимки.Здрава и гъвкава стоманена рама, която лесно се сгъва до малък по размер.Лек и лесен за настройка, тя се отразява и разпределя светлинния поток, добре разсейва светлината от всяко огнище или постоянно осветление.Осигуряване на жизнена среда за снимане на стоките.Компактен и лесен за инсталиране.Спецификация : 1 бр. поставка за фон 2x2 м 3 бр. муслиновый фон (бял черен зелен) 3 бр. софтбокс 50 X70 см, 3 бр. нови електрически крушки с мощност 20 W 3 Бр. поставка за лампа 1 бр. стрела с чанта за пясък 1 бр. чанта Оксфорд 3 бр. Изрезки за снимки, съдържание на Пакета включва : 1 комплект * поставка за фон за снимка, Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Параметри на продукта

1PCS 2x2M Background stand:
3PCS Muslin Backdrop (White Black Green):
3PCS 50X70CM Softbox:
3PCS 20W NEW Bulbs:
3PCS Light stand:
1PCS Boom Arm with sandbag:
1PCS Oxford bag:
3PCS Photography clip:
Package Include:
1set*Photo Backdrop Stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Може и да ви хареса