.

.

FTVOGUE 380 В 3 Фаза 4 Дупки Вертикален Тип Реле за Налягане G1 4 Въздушен Компресор Контролния Клапан, Превключвател за Управление на

FTVOGUE 380 В 3 Фаза 4 Дупки Вертикален Тип Реле за Налягане G1 4 Въздушен Компресор Контролния Клапан, Превключвател

BGN 10.09

Наличност
Продуктът е наличен

Чудесен ключ за въздушен компресор и може да ви помогне да спестите енергия.В основата на регулирайте състояние на пускане и спиране на въздушния компресор, коригиране на налягането.Изработен от висококачествени материали, със стабилни резултати, пресостат е добър аксесоар за въздушен компресор, осигуряващ дълъг механичен живот.Лесен за инсталиране и лесна за използване.Може да обслужва колата и се удължи срока на експлоатация на машината.Пресостат може постоянно да работят при налягане 175 паунда на квадратен инч. Чудесен ключ за въздушен компресор и може да ви помогне да спестите енергия.В основата на регулирайте състояние на пускане и спиране на въздушния компресор, коригиране на налягането.Изработен от висококачествени материали, със стабилни резултати, пресостат е добър аксесоар за въздушен компресор, осигуряващ дълъг механичен живот.Лесен за инсталиране и лесна за използване.Може да обслужва колата и се удължи срока на експлоатация на машината.Пресостат може постоянно да работят при налягане 175 паунда на кв. инч. Параметри : Тип на продукта : Реле за налягане Максимално напрежение : 500 (В) Номинален ток : 20 (А) Механични ресурс : 500 милиона пъти Максимално работно налягане : 175 паунда на кв. инча Интерфейс : G1/4 "Осъществяване на Списъка : 1 x пресостат Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Параметри на продукта

Item Type:
Pressure Switch
Maximum Voltage:
500 (V)
Rated Current:
20 (A)
Mechanical Life:
500 Million Times
Maximum Working Pressure:
175PSI
Interface:
G1/4
 :
Package List:
1 x Pressure Switch:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Може и да ви хареса