.

.

Кофа за боклук WXXGY, кофа за Боклук, за да Кухненски Врати, Тоалетка гардероб, Подвесное Кофа за Боклук, Монтиране на кошче за Боклук за Баня, Плот За Съхранение на отп?

Кофа за боклук WXXGY, кофа за Боклук, за да Кухненски Врати, Тоалетка гардероб, Подвесное Кофа за Боклук, Монтиране

BGN 0.00

Наличност
Продуктът е наличен

Уникално кофата за боклук : Кухненски Складное кофа за боклук няма да заемат много място в кухнята.Когато НЕ ги ползвате, Можете да го Сгънете и да Го отворите, когато ще Им се радват.Колко пъти най-Подходящия размер на Кошчето за кабинет.Кошчето за подвесного кабинет : кофа за Боклук може да бъде окачен на кухненска врата, вратата на кабинета, вратата на килера, чекмеджето, кола или където пожелаете.Дебелината на вратите трябва да бъде по-малко от 2,2 виж Трайност : тя е изработена от висококачествена пластмаса и еластична гума, здрав и дълъг живот благодарение на утолщенному материал.Можете да използвате нашето Подвесное кофа за боклук в продължение на дълго време.задължително условие за кухня : Лесен за инсталиране, просто свържете компактно кофа за боклук до всички чекмеджетата на шкафа или дверцам. идеален за кухня, всекидневна, спални, баня, стая за гости, детска стая, офис, гараж, тоалетна, автомобили и т.н. Това е един от вариантите за Вас.Параметри : L : 28,6 X 25 cm, Mm : 23,5 x 19 см. : 14,9 х 16 см Опаковка в това число : 1 X Висящ кофа за боклук в допълнение, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.

Параметри на продукта

L:
28.6 X 25Cm
M:
23.5 X 19Cm
S:
14.9 X 16Cm
Package Including:
1 X Hanging Trash Can:
in Addition,We Will Also Provide You with a Good Customer Service,If You Have Any Questions,We Will Answer You in Time. :

Може и да ви хареса