.

.

Буталото за Тоалетна, Средство За Премахване на Засора Източване Удобна Дръжка Индикация на Налягането Добра Херметичност на Дренажен Земснаряд Штепсельная Вили?

Буталото за Тоалетна, Средство За Премахване на Засора Източване Удобна Дръжка Индикация на Налягането Добра

BGN 37.13

Наличност
Продуктът е наличен

ИНДИКАТОР на НАЛЯГАНЕТО : на Обема на въздуха, използван в различни тръбопроводите, е различен, и инструмент дисплей, предоставени земснарядом, подходящ за наблюдение на налягането на въздуха.УДОБНА ДРЪЖКА : Този буталото има удобна дръжка, която не се плъзга, продължителната употреба не уморява ръката.ШИРОКО приложение : Този буталото за тоалетна приложим за дноуглубления различни тръби, като closestool, канализационната тръба, басейн за измиване на зеленчуци, сливи в пода и т.н. е Добра херметичност : Идва с мека уплътнителен винт, дефектни предмети и инструменти за еднократна употреба, можете да изберете този комплект с буталата с увереност!. 4 АДАПТЕР : В комплекта са включени 4 адаптер, които можете да използвате, съответно, в зависимост от вашите реални потребности.ИНДИКАТОР на НАЛЯГАНЕТО : на Обема на въздуха, използван в различни тръбопроводите, е различен, и инструмент дисплей, предоставени земснарядом, подходящ за наблюдение на налягането на въздуха.УДОБНА ДРЪЖКА : Този буталото има удобна дръжка, която не се плъзга, продължителната употреба не уморява ръката.ШИРОКО приложение : Този буталото за тоалетна приложим за дноуглубления различни тръби, като closestool, канализационната тръба, басейн за измиване на зеленчуци, сливи в пода и т.н. е Добра херметичност : Идва с мека уплътнителен винт, дефектни предмети и инструменти за еднократна употреба, можете да изберете този комплект с буталата с увереност!. 4 АДАПТЕР : В комплекта са включени 4 адаптер, които можете да използвате, съответно, в зависимост от вашите реални потребности.Параметри : Тип на продукта : Буталото за тоалетна Материал : PVC Връзка : штепсельная вилица САЩ 100-240 В Батерия : литиева батерия от 7,4 В x 2 (1600 mah) (идва с вградена батерия) Входно напрежение : 100-240 В Изходно напрежение : 8,4 На 1 Максимално налягане на въздуха : 120 psl Как да използвате : Работете в съответствие с инструкциите. опаковъчен лист : 1 х Буталото за тоалетна 1 х 1 х ръководство корона на буталото за тоалетна 1 х корона на буталото за мивка 1 х адаптер за коляното 1 х капачка за източване на етаж 1 х зарядно 1 x кутия за съхранение Забележка : Преди да натиснете бутона "Start" бутон, не забравяйте, че быстроходный съединител напълно защитено в това място, където тя се свързва към сливному дупката тоалетната чиния, за да се предотврати выплескивание мръсна вода поради лоша запечатване.

Параметри на продукта

Item Type:
Toilet Plunger
Material:
PVC
Plug:
US Plug 100-240VAC
Battery:
7.4V lithium battery x 2 (1600mAh) (shipped with built in battery)
Input Voltage:
100-240VAC
Output Voltage:
8.4V 1A
Maximum Air Pressure:
120psl
How to Use:
Operate according to the instructions.:
packing list:
1 x Toilet Plunger:
1 x Manual :
1 x Toilet Plunger Head :
1 x Sink Plunger Head :
1 x Elbow Adapter :
1 x Floor Drain Head :
1 x Charger :
1 x Storage Box:
Note:
Before pressing the start button, make sure that the quick pass connector is completely sealed at the place where it is plugged into the toilet drain to prevent the dirty water from splashing out due to poor sealing.:

Може и да ви хареса